cerrado por reformas
(castellano a continuación)

Estimades amigues i estimats amics,

El diumenge 11 de juny no hi haurà Mercat Arrels. Sentim molt les molèsties que aquesta notícia puga suposar per a les vostres cistelles, plats i planificacions, però hem de dir també que estem treballant per millorar el mercat.

Després de quasi 6 anys de celebració mensual d’Arrels a Sant Joan d’Alacant, l’ajuntament ha tret a concurrència competitiva aquesta activitat, el que suposa, per fi, la seua normalització.

També volem comunicar-vos que si tot marxa bé, el proper mercat es celebrarà amb una periodicitat quinzenal, responent a la vostra petició i amb l’objectiu de facilitar el més possible que tot el vostre consum alimentari siga de proximitat, agroecològic i de l’economia social i solidària. Anirem informant de tot puntualment.

Gràcies per la vostra comprensió i sobre tot gràcies per donar suport a aquesta iniciativa que surt des dels col·lectius socials sense cap recolzament econòmic.

Estimadas amigas y estimados amigos,

El domingo 11 de junio no habrá Mercado Arrels. Sentimos mucho las molestias que esta noticia pueda suponer para vuestras cestas, platos y planificaciones, pero tenemos que decir también que estamos trabajando para mejorar el mercado.

Después de casi 6 años de celebración mensual de Arrels en Sant Joan d’Alacant, el ayuntamiento ha sacado a concurrencia competitiva esta actividad, lo que supone, por fin, su normalización.

También queremos comunicaros que si todo marcha bien, el próximo mercado se celebrará con una periodicidad quincenal, respondiendo a vuestra petición y con el objetivo de facilitar lo máximo posible que todo vuestro consumo alimentario sea de proximidad, agroecológico y de la economía social y solidaria. Iremos informando de todo puntualmente.

Gracias por vuestra comprensión y sobre todo gracias para apoyar esta iniciativa que surge desde los colectivos sociales sin ningún apoyo económico.

Anuncis