Estimades i estimats!

Sí, ja estem ací de nou. Ja ha passat un mes! Este diumenge 13 de juliol toca Mercat Arrels, amb horari d’estiu de 17-21h. Com sempre, en la plaça d’Espanya de Sant Joan d’Alacant.

Què trobareu a Arrels?

IMG_0692Trobareu els habituals productes artesans, ecològics, locals i de temporada a excepció dels torrons La Colmena que es despedixen fins a setembre per a mantindre la qualitat dels seus productes intacta. Però per a compensar tenim el plaer d’anunciar una nova incorporació a Arrels: Laura que ens portarà “Prana de Semillas”, una barreta energètica “redona” produïda de manera artesanal i elaborada amb ingredients ecològics, com no podria ser d’altra manera en Arrels. Amb un cor de mel, llavors i fruites seques que batega en la boca. “Pranas” són una font d’energia ideal per a arrancar el dia palpitant o conquistar la fam a mitja vesprada ebris de vigor. Estaran amb la pasta ecològica d’Antiga Pasta Fresca.

I a la resta ja els coneixeu!

IMG_0691A la parada de Biovegetalis, podràs trobar el més efectiu i refrescant after-sun BIO. Replet d’actius calmants, refrescants i nutritius per a recompondre el manto dermo-protector de la pell, calmar irritacions i mantindre el bronzejat.

Totes les verdures i fruites pròpies de l’estiu recol·lectades en la nostra provincia per les llauradores i llauradors d’Arrels.

Flor de Lys ens degustaran amb els seus deliciosos mintxos, hamburgueses i croquetes vegetals.

Els fantàstics formatges de Caprilac, a més de, iogurt i llet fresca des de Cartagena.

IMG_0690

Aurora, ens relaxarà amb l’oli de romer que fa amb el seu alambí.

Estarà el Banc de Llavors de l’Alacantí que com sempre oferix llavors locals, planters i ens mostra el seu treball, tan important per a la sobirania alimentària.

I no podia faltar, el pa del forn Forn Enclave de Sol i els dolços casolans de les xiques de Las Espigadoras.

L’oli del Leo amb els seus fruites seques i la resta de productes variats.

I per a refrescar la vesprada, no hi ha res com la Cervesa Lluna artesana i ecològica, feta a Alcoi.

 

Agraïm la difusió del mercat entre la vostra gent per a donar suport a un projecte fet amb convicció i molta il·lusió.

Gràcies a totes i tots per fer-ho possible!

 

Equip del MERCAT ARRELS

 

Anuncis